Werving en Selectie:
No cure, no pay en onderscheidend in de markt.

Greywoods kiest er bewust voor om vacaturegericht te werken. Dit betekent dat wij geen vacature bij de beschikbare kandidaat zoeken, maar matchen vanuit het gestelde profiel.
Het functieprofiel dat we desgewenst samen met u kosteloos kunnen opstellen.

Geen ingewikkeld en tijdrovend proces.
Wel handen uit de mouwen en direct resultaat.

Wij maken gebruik van diverse wervingskanalen en ons brede netwerk. Op deze manier borgen wij exclusiviteit en spreken wij alleen diegene die we voor u gevonden hebben. Snel schakelen en een ‘one on one’match is een direct gevolg van onze manier van werken.

De beste in ons vakgebied.
Ook in de avonduren en in het weekend.

Ruim 87% van de werknemers kijkt wekelijks, zo niet dagelijks, uit naar nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Om de juiste match te maken is het daarom noodzakelijk ook de zogenoemde potentiële baanveranderaars te benaderen. Wij committeren ons aan u en bijten ons vast in de opdracht door ook in de avonden en in het weekend voor u aan het werk te zijn.

Match op basis van het Onderscheidend Vermogen

Greywoods zoekt gericht aan de hand van het gestelde functieprofiel en matcht gericht aan de hand van het onderscheidend vermogen van de kandidaat.

Een concrete winstbelofte voor uw organisatie

Wij waarborgen kwaliteit door verder te kijken dan alleen competenties en beschikbaarheid. Een concrete winstbelofte en een ‘one on one match’ is het gevolg.

Binnen vijf dagen de eerste voorstellen in uw mailbox

We zorgen ervoor dat de kandidaat die we aan u voorstellen ook daadwerkelijk van meerwaarde zal zijn. Binnen 1 werkweek ontvangt u de eerste voorstellen.

No cure, no pay en binnen 5 werkdagen de eerste voorstellen

Heeft u een openstaande vacature en de geschikte kandidaat nog niet gevonden? Wij starten de werving en selectie vandaag nog en stellen geschikte kandidaten binnen één werkweek aan u voor middels het CV en het onderscheidend vermogen op schrift!