CV, CT, EVP, RPO
Gewoon Recruitment

Het is waar: Recruitment gaat vandaag de dag zoveel verder dan het uitzetten van een functieprofiel en searchen op de bekende jobsites. Waar we het eerst nog hadden over WWMHW ‘Waarom willen mensen hier werken’, hebben we het nu over EVP (Employer Value Proposition). Het C(urriculum)V(erleden) heeft ruimte gemaakt voor het C(urriculum)T(oekomst) en wie geen native speaker Boolean is, roeptoetert in het luchtledige. Succesvol Recruitment anno 2023 kan verwarrend, uitdagend en ingewikkeld over komen, maar ik maak er graag chocolade van. Daar ben ik namelijk ook dol op.

RPO

Van A tot Z en meer

Ik bied je een Partnership met de hoofdletter ‘P’van Professioneel, Pragmatisch en Positief. Wat ik daar voor terugvraag? Hetzelfde. Dat is ook nodig want bij Recruitment Process Outsourcing ben ik betrokken bij het gehele proces. Van Employer Branding, Arbeidsmarktcommunicatie tot het aannemen van de werknemer.

Freelance Recruitment

Kennis & Kunde wanneer nodig

Heb je te maken met grootschalige wervingen of heb je om andere redenen behoefte aan een (extra) Recruiter? Ik bied tijdelijke ondersteuning en deel graag mijn vakinhoudelijke kennis. Laat mij jouw aanvullende search capaciteit zijn, de vervanger tijdens ziekte en/of zwangerschapsverlof of ‘gewoon’ jouw vaste flexibele schil.

Werving & Selectie

Jij bepaalt wat jij betaalt

Kan dat echt? Jazeker, al jaren!
Transparantie en Maatwerk. Dat is waar ik voor sta. Jouw wensen, eisen en budget staan centraal in mijn werving- en selectieprocedure. Vooraf stellen we samen vast voor hoeveel uur en tegen welk tarief ik aan de slag ga. Werving en Selectie op basis van No cure, Less pay behoort ook tot de mogelijkheden. 

Zullen we beginnen met een bak koffie?

Dan kijken we van daaruit verder!